Een weekje Rusland

Reizen naar Rusland

OAO Volga (2003)
OAO Volga (2003)

 

 

 

 

 

Mijn eerste Russische reis was toen ik in opdracht van een Duitse uitgever naar Nizhny Novgorod reisde om een mogelijke samenwerking met de Volga-papierfabriek te onderzoeken en om met een Russische NGO over dwangarbeid in de Russische bossen te praten.

Reizen in 2004

Tikhvin, maart 2004
Bezbozhnik, mei 2004

 

 

 

 

 

Novgorod, september 2004
Vlag halfstok na Beslan drama 6-9-2004

In 2004 reisde ik driemaal naar Rusland, eenmaal naar Tikhvin in het kader van een project met Axel Springer en Stora Enso, eenmaal naar Nizhny Novgorod en Bezbozhnik met John Park en eenmaal naar St Petersburg en Novgorod met de Vereniging van Duitse uitgevers. Ik maakte van deze reizen ook gebruik om een paar keer naar Moskou te gaan.

Nizhny Novgorod en Bezbozhnik

De tweede reis, naar Nizhny Novgorod en Bezbozhnik, heeft in termen van zaken NIETS opgeleverd, maar is een van de meest interessante reizen van mijn hele carrière.

Ik heb mijn ervaringen in deze blogs opgeschreven.

Bezbozhnik
Bezbozhnik

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *